Kadir din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă de-a lungul celor șase ani de activitate in showbiz! Iată cum arăta Halit Özgür Sarı la debutul său în modeling, în anul 2016!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 dec 2022, 13:03
Foto(6)

Halit Özgür Sarı este un fotomodel de succes dar și un actor talentat și apreciat în Turcia.

Serialul Totul pentru familia mea a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu povestea impresionantă de viață a patru frați orfani și greu încercați, dar și cu o distribuție de excepție, alcătuită de mulți actori de renume și din tinere speranțe ale cinematografiei turcești. Halit Özgür Sarı face parte din tânăra generație de actori foarte talentați și ambițioși, care fac furori încă de la primele lor apariții pe micile ecrane.

Îndrăgitul actor a devenit mai întâi cunoscut în Turcia drept un fotomodel talentat și carismatic și în urmă cu patru ani a debutat și pe platourile de filmare, cucerind rapid publicul.

Kadir din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă 

Halit Özgür Sarı s-a născut pe 4 octombrie 1993, în Istanbul, într-o familie înstărită, care l-a sprijinit mereu în activitățile sale. Dornic de ascensiune rapidă și să își îndeplinească marele vis de a deveni celebru și de a fi independent din punct de vedere financiar, Halit Özgür a muncit mult și a fructificat

toate șansele oferite de destin.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Totul pentru familia mea! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

După absolvirea liceului, ambițiosul tânăr a decis însă să urmeze sfatul părinților săi și s-a înscris la Facultatea de Economie, din cadrul Universității Bilgi, din Istanbul, însă apoi a realizat că nu va putea lucra în acest domeniu și s-a reorientat către pasiunea lui pentru teatru.

Halit a urmat cursurile unei școli private de actorie, Craft Workshop, iar la scurt timp după absolvire a început să cocheteze cu modelingul, deoarece îl fascina ideea aparițiilor pe marile podiumuri ale lumii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Odată devenit cunoscut în lumea modelingului din Turcia, Halit Özgür Sarı a fost asaltat cu propuneri din partea marilor case de producție, iar în anul 2018 carismaticul tânăr a fost cooptat să joace primul lui rol în serialul Diriliș: Ertuğrul, care i-a deschis

calea către carieră strălucită de astăzi în domeniul actoriei. Au urmat alte câteva roluri în noi producții de excepție, care de asemenea i-au adus mari succese pe plan profesional.

În anul 2021 a acceptat să joace rolul principal Kadir în serialul Totul pentru familia mea, care a însemnat primul mare succes în carieră de actor. Cel mai recent proiect de televiziune a fost serialul İbrahim Selim île Bu Gece și filmul artistic Özel Ders, difuzat pe platforma Netflix.

Citește și: Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, la nivelul întregii țări și la orașe

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.