Kadir, doborat de moartea mamei sale! Tanarul politist are un motiv in plus de a se razbuna pe tatal sau! Nu pierdeti un nou episod dramatic din serialul "La rascruce", astazi, dupa emisiunea "Survivor Romania"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 iun 2021, 09:33
kadir din la rascruce Foto(5)
Kadir sufera cumplit dupa moartea mamei sale, pe care abia o regasise.
Sursa: Captură KANAL D

Kadir este daramat de pierderea mamei sale si jura sa se razbune pe tatal lui, cel care i-a distrus viata si familia.

Indragita productie turceasca "La rascruce", difuzata in zilele de joi si vineri, imediat dupa emisiunea "Survivor Romania", la Kanal D, a fascinat telespectatorii datorita povestii impresionante de viata traita de personajul central, Kadir, un tanar politist, a carui existenta capata o turnura trista si care se va confrunta neincetat cu piedici.
Serialul "La rascruce" a captivat publicul nu doar prin intriga puternica si povestea de viata emotionanta, ci si prin personajele care sunt interpretate magistral de actori talentati si foarte apreciati in Turcia.

Astazi, in serialul "La rascruce": Kadir este doborat de pierderea mamei sale! Veli recurge la un gest extrem pentru a razbuna moartea lui Asiye!

In episodul de astazi din serialul "La rascruce", viata lui Kadir este din nou data peste cap dupa ce propriul lui tata a ucis-o cu sange rece pe mama sa, chiar sub privirile sale ingrozite. Tanarul este cu atat mai afectat cu cat realizeaza ca tatal sau este un adevarat monstru si acum mai mult ca oricand, tanarul politist are de gand sa se razbune in cel mai crunt

mod pe cel care i-a distrus viata si familia.

Desi este daramat de durerea disparitiei fulgeratoare a mamei sale, Kadir incearca sa se adune si sa isi recapete puterile cu ajutorul iubitei sale Zeynep si a micutei sale fiice, Aylin, care substituie locul fetitei sale decedate cu luni in urma.

Pe de alta parte, Veli sufera la fel de mult din cauza pierderii lui Asiye, cea pe care a considerat-o mama sa ii promite ca se va razbuna pe Neinsufletit pentru dezastrul provocat atat familiei lui in

trecut, cat si lui Kadir. Fara sa stea pe ganduri, Veli il cauta pe marele sau dusman si il impusca fara regrete, pentru a-l face astfel sa plateasca pentru tot raul provocat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce masuri va lua Kadir pentru a-si duce mai departe planul de razbunare impotriva propriului sau tata, dar si cum va reactiona atunci cand va descoperi ca Veli l-a impuscat pe Neinsufletit, aflati astazi, intr-un nou episod din serialul "La rascruce", imediat dupa emisiunea "Survivor Romania".

Citeste si: Kadir din serialul "La rascruce", unul dintre cei mai bine platiti actori din Turcia! Iata ce ascensiune spectaculoasa a avut celebrul Kivanc Tatlitug!

Citeste si: Care sunt cele mai apreciate seriale turcești conform site-ului imdb.com. Unele dintre ele sunt și la Kanal D