Kadir Dogulu (Mehmet Giray) isi adora sotia, desi este unul dintre cei mai ravniti barbati din Turcia! Iata ce surprize romantice isi fac cei doi indragostiti

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:00

Actorul care interpreteaza rolul lui Mehmet Giray in serialul "Kosem" traieste cea mai fericita perioada din viata sa.

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu s-au indragostit in timpul filmarilor pentru serialul "Un destin la rascruce", in care au fost protagonistii unei captivante povesti de iubire care, treptat s-a transpus si in viata lor reala. Dupa doi ani de relatie presarati cu momente de fericire suprema, acestia au hotarat sa se casatoreasca in vara anului trecut.

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu au avut o nunta ca-n povesti, intr-o locatie incantatoare, pe malul Bosforului, unde si-au unit destinele in prezenta multor rude, prieteni si colegi de breasla.

La aproape un an de la nunta, cei doi sunt mai indragostiti ca oricand si isi traiesc povestea de dragoste la aceeasi intensitate ca la inceput.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

De curand, Kadir Dogulu a postat o imagine pe contul lui de socializare, in care arata tuturor surpriza romantica oferita de iubita sa sotie.

Neslihan i-a scris cu un ruj rosu pe oglinda salutul de "buna dimineata", insotit de o inima si de mesajul: "te iubesc!". Gestul sotiei sale l-a incantat peste masura pe Kadir, care nu s-a ferit sa impartaseasca bucuria cu fanii sai.