Kadir se zbate între viața și moarte! Melisa este sfâșiată de durere ”Îmi pare rău”. Urmăriți un nou episod dramatic din ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, doar la Kanal D

Author: Madalina Maftei

”Omer, fratele nostru se va face bine. O să vezi”

Sursa: Captură KANAL D

Noi evenimente dramatice vor avea loc într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară.

Povestea celor patru frați rămași orfani aduce în atenția telespectatorilor de luni până joi, de la ora 20:00, o serie de evenimente tragice.  Kadir se zbate între viață și moarte. Melisa ajunge într-un suflet la spital, distrusă de durere. Tânăra stă la căpătâiul tânărului și își cere iertare. 

Omer își iese din minți, după ce fratele său nu dă niciun semn că se însănătoșește 

Momente grele pentru cei trei frați, acum rămași singuri.  Aceștia speră ca o minune să se întâmple iar fratele lor, Kadir, să se însănătoșească.

Melisa ajunge într-un suflet la spital, după ce a aflat că tânărul este în stare gravă. Lacrimi și suspine pentru Kadir, tânăra își cere iertare pentru toate momente în care a greșit față de el.

Citește și: Akif Atakul va recurge la un gest extrem împotriva familiei Eren! „Dărâm tot ce-i aici!” Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Omer răbufnește, nu poate admite că fratele lui se află într-o asemenea stare și nu dă semne că își va reveni.

Frații săi sunt optimiști că cel care le-a oferit o șansă la o viață mai bună va fi bine și totul va reveni la normal în cel mai scurt timp.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Omer, fratele nostru se va face bine. O să vezi”.

Doruk nu poate accepta ca Kaan să facă parte din familia lui, tânărul își iese din minți.

Melisa urlă de durere, simte că ajunge la disperare. 

Frații lui Kadir se gândesc la ce este mai rău, însă speranța încă există. 

Urmăriți un nou episod dramatic din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație! Iată cum a fost surprins recent celebrul actor Yiğit Koçak, în postura de fotomodel!