Kadriye din serialul Melek, pasiune uluitoare! Iată ce face frumoasa actriță Hande Kaptan când nu se află pe platourile de filmare! Fanii săi au fost de-a dreptul uimiți

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2023, 23:53
Foto(4)

Kadriye din serialul Melek îmbină cu aceeași dăruire două domenii dragi sufletului ei! Iată cum a fost surprinsă carismatica Hande Kaptan, dincolo de platourile de filmare!

Hande Kaptan se numără printre cele mai apreciate și talentate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 38 de ani, actrița a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane cu talentul ei desăvârșit și cu o frumusețe răvășitoare. Telespectatorii din România au cunoscut-o recent în distribuția serialului Melek, în care a dat viață personajului Kadriye.

Kadriye din serialul Melek îmbină cu aceeași dăruire două domenii dragi sufletului ei! Iată cum a fost surprinsă carismatică actriță

Hande Kaptan a venit pe lume în anul 1985, în capitala Ankara, în sânul unei familii înstărite, în sânul căreia a primit o educație aleasă și sprijinul necondiționat pentru a studia și pentru a-și îndeplini idealurile pe plan profesional. Deși marile sale pasiuni erau încă din copilărie, dansul și teatrul, după încheierea liceului, tânăra a decis să se înscrie la Facultatea de Administrație Publică, în cadrul Universității Gazi FEAS însă a realizat că nu va putea să renunțe la visurile ei și atunci a urmat în paralel și Facultatea de Actorie a Universității Bilkent, pe care le-a absolvit cu succes

în 2006.

În 2010 Hande Kaptan a debutat pe platourile de filmare ale producției Akasya Durağı, care a reprezentat și primul pas către carieră strălucită din prezent. Unul dintre cele mai recente roluri jucate a fost cel din serialul Melek, în care a interpretat personajul Kadriye, care i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Cine este și câți ani are Kadriye din serialul Melek! Iată cum arată celebra actriță Hande Kaptan fără machiaj, dincolo de platourile de filmare

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Însă dincolo de platourile de filmare, Hande Kaptan a continuat să persevereze și în domeniul dansului, cea de-a doua mare pasiune a ei. De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare o înregistrare video în care apare dansând alături de colegele sale de trupa. Cu o silueta de invidiat, superba Hande a demonstrat un talent uluitor si in domeniul dansului profesionist, realizând mișcări uluitoare.

Fanii ei au fost de-a dreptul uluiți si i-au transmis complimente călduroase. 

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?