Kahraman descopera ca Defne a atentat la viata lui Elif! Ce decizie va lua in privinta sotiei sale aflati in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:35

Demersurile lui Defne impotriva lui Elif starnesc furia lui Kiymet, care decide sa nu mai acopere greselile din trecut ale nurorii sale. Batrana ii dezvaluie fiului ei totul despre tentativa de ucidere pusa la cale de Defne impotriva copilului lui Elif. Vestea cade ca un trasnet asupra lui Kahraman, care ii cere socoteala sotiei sale.

Dupa ce descopera detaliile uluitoare din viata lui Elif, Sultan interpreteaza gresit totul si isi reneaga fiica. Dezamagita de cele auzite, femeia refuza sa asculte explicatiile lui Elif si decide sa plece impreuna cu Nazli, fara sa ii pese de regretele fiicei sale.


Kahraman ajunge la timp pentru a o sustine pe Elif sa treaca peste momentele critice provocate de abandonul mamei sale. Acesta ii promite ca o va ajuta sa le gaseasca pe mama si pe sora sa si ii va explica acesteia ca fiica sa este nevinovata.


Pe de alta parte, Nazli incearca sa isi convinga mama de nevinovatia lui Elif, explicandu-i situatia in care se afla sora sa, insa toate eforturile sunt in zadar deoarece femeia refuza sa creada spusele fiicei sale, acuzand-o in continuare ca a distrus onoarea familiei sale, fiind amanta unui barbat casatorit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care

este aceasta aflati azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00, la Kanal D.

 

Taguri: