Kahraman il infrunta pe Maksut! Afla cum se va sfarsi rafuiala celor doi rivali si la ce gest va recurge Elif pentru a-si salva barbatul iubit, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:47

Aflat pe urmele dusmanului sau, Kahraman descopera locul in care acesta urma sa ajunga si isi risca propria viata pentru a-si salva iubita.

Nerefacut complet dupa ce fusese impuscat de Maksut, Kahraman se ambitioneaza sa o gaseasca cat mai repede pe Elif. Desi sufera cumplit din cauza durerilor, barbatul pune cap la cap informatiile primite despre locul in care Maksut o sechestrase pe Elif si cauta noi indicii care sa il conduca intr-acolo.


In tot acest timp, Maksut incearca sa gaseasca o cale pentru a scapa de urmarirea autoritatilor.
Barbatul nu o scapa din priviri pe Elif si decide sa fuga impreuna din tara. Acesta ii proiecteaza lui Elif viitorul relatiei lor, departe de toate obstacolele, insa Elif incearca din rasputeri sa ii explice ca nu are sentimente pentru el si ca nu va suporta despartirea de fiul ei.


Pe de alta parte, Kahraman lupta in continuare sa isi gaseasca iubita desi este din ce in ce mai slabit.
La un moment dat, acesta incepe sa aiba trairi asemanatoare cu cele din perioada in care Elif disparuse si simte ca aceasta este in pericol.
Sprijinit de Defne, Maksut pune la punct planul prin intermediul caruia urma sa fuga din tara impreuna cu Elif. Cei doi ajung in port, de unde urma sa se imbarce pe un vas, insa sunt surprinsi in ultimul moment de Kahraman. Mai razbunator ca niciodata, acesta se napusteste asupra rivalului sau si se lupta din rasputeri pentru a-l invinge si a o elibera pe Elif.
Insa Maksut intoarce situatia in favoarea lui si preia controlul asupra lui Kahraman, care este la un pas sa cedeze fizic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", azi, de la 20.00,

la Kanal D


 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.