Kahraman pune la cale un plan de razbunare impotriva lui Maksut! Afla cum va actiona pentru a-si salva iubita din mainile rivalului sau, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:46

Afland ca Elif este amenintata de Maksut, Kahraman decide sa actioneze impotriva acestuia pentru a-si recupera iubita de sub dominatia diabolica a acestuia.

Simtind ca pierde teren in favoarea dusmanului sau, Maksut o ameninta din nou pe Elif si reuseste sa o readuca sub stapanirea sa. Inspaimantata de gandul ca barbatul iubit este in pericol de moarte, Elif se vede nevoita sa renunte la visul ei si accepta conditiile lui Maksut.


Kahraman afla despre evenimentele petrecute intre Yakup si Kiymet si o acuza pe mama lui, apoi pleaca in cautarea fratelui sau.
Il gaseste pe acesta intr-un bar si incearca sa il convinga ca il considera in continuare fratele lui. Kahraman apare in fata familiei sale alaturi de Yakup si confirma ca nimic nu se va schimba in privinta statutului fratelui sau, atat la firma cat si la conac.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care

este aceasta aflati azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00, la Kanal D.

 

Taguri: