Kamara, dezvăluiri despre evoluția fratelui său la Survivor România 2021: ”Nu îmi place că nu își vede mai mult interesul”! Musty a fost criticat dur de colegii săi

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 09:45
Kamara, dezvăluiri despre evoluția fratelui său la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Musty, fratele lui Kamara, face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România 2021. Este un concurent puternic și devotat, dar care în ultima perioadă a fost criticat dur de coechipierii săi. Artistul a răbufnit și a vorbit despre evoluția fratelui său în competiția din Dominicană.

Musty a demonstrat că este un concurent puternic, dar și loial la Survivor România 2021. Însă, în ultima perioadă a început să aducă din ce în ce mai puține puncte echipei, iar colegii săi l-au criticat dur. Kamara a reacționat și a vorbit despre evoluția fratelui său în competiția din Republica Dominicană.

Kamara, declarații despre evoluția fratelui său la Survivor România 2021

Kamara a reacționat, după ce fratele său a fost criticat dur de colegii săi de echipă. Artistul este de părere că Musty poate mult mai mult, doar că el

este epuizat pentru că se ocupă de tot ce înseamnă supraviețuirea echipei în junglă și se gândește prea puțin la el. Războinicul se ocupă de bunăstarea echipei, caută mâncare, lemne de foc, iar aceste lucruri îl epuizează și nu mai dă randament pe trasee.

„Mă așteptam, sincer, să fie mai bun la adus puncte. Dar el, în loc să se concentreze pe partea sportivă, face totul pentru ca și ceilalți să fie în cea mai bună formă.

El se concentrează prea mult pe partea de supraviețuire, pe aranjatul taberei în care stau, pe căutatul de mâncare, pe tot felul de lucruri care, de fapt, îi ajută mai mult pe ceilalți, iar pe el îl epuizează, îl fac să nu mai poată participa la probe la maximum de forță pe care îl are. Și, vă spun sigur, îl cunosc totuși de zeci de ani, este fratele meu mai mic, el poate mult, mult mai mult decât face în plan sportiv”,
a
spus Kamara pentru Wowbiz.

Citeste si: Ce se întâmplă cu adevărat în echipa Războinicilor? Musty a dezvăluit totul: „Am ales să păstrez cât de ascuns posibil chestia asta...”

Kamara: ”El este un lider înnăscut...”

Artistul spune despre fratele său că este un adevărat lider, iar atâta timp cât el i-a coordonat pe Războinici, aceștea i-au bătut mereu pe Faimoși.

Însă, unii coechipieri se simt deranjați pentru că Musty a preluat această postură, a mai spus Kamara.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„El este un lider înnăscut.

Și cât timp s-a ocupat de tot ce aveau nevoie Războinicii, cât timp el a fost cel care, într-un fel sau altul, i-a coordonat, i-au bătut pe Faimoși fără drept de apel. Dar, din ceea ce văd, sunt unii deranjați că Musty a preluat postura de lider, iar Alin și Marinela îl tot atacă. Ceea ce mă deranjează este că Alin face, aluziv, tot timpul referire la ideea că Musty nu ar fi român… El zice să îl judece Țara Românească, accentuând faptul că el, de fapt, ar fi român, iar alții – Starlin și Musty – nu.

Sunt lucruri cu care eu, de-a lungul timpului, m-am mai obișnuit, dar Musty nu a fost nevoit să fie pus în asemenea situații, el fiind, oricum, mai discret”, a mai spus Kamara.

Kamara, reproșuri la adresa fratelui său

Kamara îi reproșează fratelui său, Musty, că nu se gândește mai mult la el și tot timpul pune echipa pe primul loc. Este de părere că Musty ar trebui să-și vadă mai mult interesul, cum alți colegi se odihnesc așa ar trebui să facă și el, nu să stea să caute lemne de foc sau mâncare.

”Nu îmi place că nu își vede mai mult interesul, să își conserve energia pentru întrecerile sportive, în loc să se ocupe de tabără. Alții se odihnesc, dorm cât pot de mult, el este preocupat să aducă lemne de foc, cocos și alte lucruri care pot fi mâncate.

Să se ocupe de el, nu de ceilalți aș fi vrut eu, pentru că, atunci, ar avea randament mai mare și în plan sportiv. Aș fi vrut altceva de la el, în sensul că l-aș fi vrut mai orientat spre propriul interes, nu să se comporte ca un tată cu ceilalți și să se sacrifice pe sine”, a mai precizat Kamara.

Citeste si: Kamara si fratele sau, Musty, au facut ravagii la piscina! Atras de frumusetile autohtone, tanarul este tentat sa ramana definitv in Romania. Uite cum arata fratele cantaretului

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.