Kamara, prima aparitie alaturi de noua lui iubita, intr-un platou de televiziune! Iata ce declaratii uluitoare a facut artistul despre relatia cu Madalina! "Copiii mei au placut-o pe Madalina!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 feb 2018, 15:33

Kamara si Madalina formeaza un cuplu de aproape o luna de zile si incearca sa construiasca pas cu pas o relatie trainica.

Asa cum a dezvaluit si Madalina, cu o seara inainte, in platoul "WOWbiz" si Kamara a marturisit faptul ca a cunoascut-o pe noua sa iubita chair in primele zile ale anului, cand se afla la Brasov. Intrebat daca a fost o dragoste la prima vedere, artistul a declarat ca numai crede in acest lucru si crede ca pur si simplu a fost o atractie si o chimie puternica intre ei si de aici a pornit o frumoasa poveste de iubire pe care isi doresc amandoi sa o construiasca pas cu pas.

Desi dupa separarea de Oana a incercat sa isi gaseasca linistea si iubirea alaturi de alte femei pe care le-a cunoscut, Kamara a marturisit ca nu a functionat si in cele din urma a intalnit-o pe Madalina, care i-a furat inima inca de la primele intalniri.

"Sincer, am trecut prin prea multe sa mai cred ca e posibil sa iubesti pe cineva la prima vedere! Nu cred ca iubesti pe cineva de la prima vedere! Eu cred ca poate sa-ti placa o persoana si apoi cunoscand-o usor, usor,

sa te indragostesti si apoi sa ajungi sa fii complice cu acea persoana si apoi sa ajungi sa o iubesti!", a spus Kamara.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.