Kamara, victima unui plan diabolic pus la cale de Madalina? Iata ce detalii socante au iesit la iveala despre trecutul fostei sale iubite!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 feb 2018, 13:54

Kamara a dat cartile pe fata si facut lumina in ceea ce priveste relatia sa cu Madalina.

Kamara si Madalina au trait o poveste de iubire cu un debut intens, insa dupa doar doua luni au decis sa se desparta si sa o ia fiecare pe drumul lui.
Kamara a recunoscut faptul ca a cunoscut-o pe noua sa iubita chiar in primele zile ale anului, cand se afla la Brasov si a placut-o din prima clipa. Cei doi indragostiti pareau increzatori in viitorul relatiei lor si sperau ca va invinge orice obstacol impreuna.

Conform spuselor Madalinei, totul a inceput mult prea repede si cei doi indragostiti s-au cam precipitat intrand intr-o relatie fara sa se cunoasca indeajuns de bine reciproc.


Cu o seara in urma, Madalina, vizibil afectata a recunoscut ca a deranjat-o foarte mult atat atitudinea iubitului ei fata de sotia lui, cat si de comportamentul amandurora de la finalul emisiunii in care au fost invitati impreuna.
Madalina a pus piciorul in prag si a decis sa puna capat relatiei sale cu Kamara.

De aceasta data, Kamara a fost cel care a venit in platoul "WOWbiz" pentru a da cartile pe fata in legatura cu despartirea de Madalina. Acesta a marturisit ca principala cauza care a dus la despartirea lor a fost decoperirea unor detalii socante din trecutul Madalinei, care l-au facut sa se indoiasca de caracterul ei.

"Madalina a fost dusa la psihiatru dupa ce s-a despartit de un iubit! M-am gandit ca mi-am expus copilul la un pericol lasandu-l cu Madalina", a spus Kamara.

Kamara a subliniat ca totul induce ideea ca Madalina a pus la cale un plan uluitor pentru a patrunde in viata lui si implicit pentru a deveni cunoscut in lumea mondena.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.