Kanal D a castigat trofeul pentru cea mai spectaculoasa evolutie a unei televiziuni la Premiile TV Mania

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 12:45

Bucuresti, 5 decembrie 2012 - Televiziunea Kanal D a primit ieri, 4 decembrie, in cadrul “Galei Premiilor TV Mania” recunoasterea profesionistilor in media pentru ascensiunea spectaculoasa in top trei televiziuni din Romania, la doar cinci ani de la lansare.

 Cresterea Kanal D in preferintele publicului, confirmata in fiecare zi de datele de audienta, a fost apreciata de juratii premiilor TV Mania care au considerat in unanimitate ca statia TV merita premiul special al juriului pentru cea mai rapida evolutie a unei televiziuni. 


“Vreau sa le multumesc in primul rand romanilor pentru ca urmaresc emisiunile Kanal D si astfel ne-au ajutat sa avem o ascensiune rapida.

Multumiri speciale oamenilor din echipa mea care fac o treaba foarte buna. Premiul  TV Mania este o recunoastere a efortului echipei Kanal D si performantelor deosebite obtinute in cei cinci ani de existenta, pe o piata media aglomerata si concurentiala. Suntem onorati ca am primit acest premiu din partea profesionistilor in media si showbiz, jurnalisti cu experienta care au vazut indeaproape evolutia noastra”, a declarat Haluk Kurcer, presedinte Kanal D. 

 

Kanal D s-a lansat in primavara anului 2007 si in cei cinci ani de existenta a reusit sa fie intre cele mai importante trei televiziuni din Romania.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

La inmanarea premiului, Petrisor Obae, reprezentantul juriului TV Mania a declarat: “Au trecut cinci ani […] si trebuie sa recunosc ca televiziunea Kanal D este acolo, pe locul trei, dupa PRO TV si Antena 1. Au fost mai multe emisiuni si seriale pe care noi le-am luat in considerare atunci cand am decis sa oferim acest premiu, printre care serialul “ Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii ” pe care-l stiti cu totii, emisiunile “ Roata Norocului ”, “ Ochii din umbra ” si “ WOW biz ”,

un show care a reusit sa bata un format care a plecat de la Kanal D. In concluzie, pot spune ca televiziunea Kanal D a adus putina diversitate intr-o lupta care se duce intre doi granzi.  Premiul special al juriului merge la Kanal D!”