Kanal D a fost PE PRIMUL LOC aseara! Suleyman Magnificul si WOWbiz au inregistrat audiente WOW VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:27

Si-a gasit fericirea in bratele Ralucai Pastrama, are o dulceata de fetita in varsta de cateva luni si, totusi, nu ii este de ajuns.

Paparazzi l-au surprins pe latino loverul, proaspat tatic, intr-una din noptile sale de relaxare in apartamentul pe care l-a impartit ani in sir cu Oana Zavoranu. Nu se luminase bine cand Pepe a fost surprins in timp ce iesea din bloc alaturi de o tanara domnisoara.

Si nu pare deloc sa fie sotia sa, Raluca. Plus ca tanara tine cu tot dinadinsul sa nu fie vazuta, tocmai de aceea poarta o gluga larga.


Oare cei doi nu se tin de mana pentru a nu atrage atentia? Chiar si asa, Pepe e cat se poate de galant.  Ii deschide portiera si, cel mai probabil, o conduce acasa.

Sa vedem cum se mai scuza Pepe de data aceasta! Sa intelegem ca femeia era o colega de scena? Hmm, oare Pepe exersa in toiul noptii pentru urmatorul album? Mai sa fie! Asadar, era repetitie generala? Si daca in apartament "repetai", ce faceai Pepe in club cu fetele? Priviti imagini incredibile surprinse de paparazzi!

Alaturi de Pepe, Adrian Cristea saruta cu foc
o bruneta. Dar nu doar Printul Cristea se incalzeste in bratele unei domnisoare. In secunda urmatoare, aceeasi fata se duce tinta in bratele lui Pepe.

Urmeaza o scena incredibila in care Pepe pare ca o saruta. Dar Pepe are si de data aceasta o explicatie. Nu avem decat sa-l credem pe cuvant! Deocamdata!

Kanal D a fost pe primul loc aseara in preferintele publicului All urban.
Cu o medie de 6 rating Suleyman Magnificul si WOWbiz au fost cele mai urmarite programe de televiziune. Cota de audienta inregistrata de cele doua productii a depasit 14%.

 

Taguri: