Kanal D a împlinit pe 1 martie, 15 ani de la lansarea pe piața media din România! Vedetele postului, momentul adevărului! Iată care au fost cele mai mari boacăne făcute la TV!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mar 2022, 14:28

Teo Trandafir, prezentatoare emisiunii Teo Show

Sursa: Captură KANAL D

Kanal D a împlinit 15 ani și cu ocazia aniversării, vedetele postului s-au reunit la Teo Show într-o ediție specială, în care au depănat amintiri inedite.

Postul de televiziune Kanal D a împlinit pe 1 martie 2022, 15 ani de la lansarea pe piața media din România. 15 ani în care stația și-a dus la îndeplinire cu brio misiunea de a aduce în atenția publicului divertisment de calitate, informații relevante, producții de succes, seriale turcești inedite, reușind să se situeze în top trei televiziuni din România, adesea fiind pe primul loc în audiențe, atât în Prime Time cât și în Day Time.

Vedetele Kanal D, momentul adevărului! Iată care au fost cele mai mari boacăne făcute la TV!

Kanal D a devenit treptat una dintre cele mai urmărite și îndrăgite televiziuni din România, ce a adus mereu în atenția publicul informații relevante și divertisment de calitate prin intermediul producțiilor sale și a vedetelor. Pe 1 martie, aniversarea Kanal D a fost marcată și printr-o ediție specială a emisiunii „Teo Show”, în care vedetele Kanal D au rememorat cele mai frumoase și emoționante momente petrecute de-a lungul celor 15 ani ai postului TV, întâmplări hazlii, sau

clipe care au avut un impact important asupra publicului dar și asupra colegilor lor din fața sau din spatele camerelor de filmat.

In cadrul emisiunii speciale Teo Show, la un moment dat, Teo Trandafir, le-a sugerat colegilor și prietenilor săi din cadrul televiziunii să rememoreze cele mai spectaculoase boacăne făcute la TV. Cea care a deschis seria marturisilor a fost Gratiela Duban, nouă colegă a lui Mitoseru în cadrul emisiunii Se strigă darul, care a evocat un moment destul de stânjenitor, desfășurat într-o ediție specială de Revelion, în care i-a cerut un lucru neașteptat chiar lui Teo.

Citeste si: Cine i-a luat locul lui Bursucu Adrian Cristea la Teo Show VIDEO

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel care a preluat ștafeta dezvăluirilor a fost Victor Slav, care a spus o întâmplare de senzație de pe vremea în care avea doar 15 ani, când le-a cerut parinrilor lui să plece cu un prieten la mare, când au mers în discotecă până în zori timp de zece zile consecutiv, iar în televiziune acesta a recunoscut că a vorbit la microfon deși îl avea închis, s-a împiedicat în platou de multe ori, sau a strănutat încontinuu.

Pe de altă parte, Tibi Clenci a mărturisit că în adolescență a fost un mic vagabond. Acesta a spus că a plecat la mare după ce i-a furat tatălui sau multe bancnote și a petrecut câteva zile de dezmăț. Ultima dar nu cea din urmă, Ilinca Vandici a povestit că ei i s-au întâmplat multe lucruri neprevăzute și care au rămas memorabile și ușor jenante de-a lungul anilor de când lucrează la Kanal D.

Această a mărturisit că o întâmplare inedită a fost chiar în cadrul emisiunii Bravo, ai stil, când a fost nevoită să-și ridice poalele rochiei pe care o purta pentru că simțea că o insectă o deranja pe dedesubt.

Citeste si: Kanal D împlinește astăzi, de 1 martie, 15 ani!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.