Kanal D a lansat site-ul www.stirilekanald.ro

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:50

Kanal D isi extinde portofoliul on-line cu site-ul www.stirilekanald.ro, o platforma premium, ce isi propune sa devina un reper important pentru utilizatori prin relevanta, calitate si diversitate.

Continutul site-ului il constituie stirile ce vor acoperi o gama variata de domenii – politica, societate, sanatate, showbiz, cooking, sport, moda etc. Noua publicatie online este dezvoltata intr-un format accesibil, interactiv si dinamic, astfel incat sa fie usor de utilizat si de pe telefon sau tableta.

 

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Managementul

Kanal D a declarat: „ Ne dorim sa venim in intampinarea telespectatorilor nostri oferindu-le cele mai utile si proaspete informatii din cat mai multe zone de interes. Site-ul este complementar din punct de vedere al informatiei cu Stirile Kanal D. Ne-am dezvoltat natural in aceasta directie, din 2012, Kanal D  investind constant in zona online.  Am inceput cu site-ul www.kanald.ro, care a ajuns la cifra de 150.000
de unici pe zi, am continuat cu www.wowbiz.ro, devenit reper in categoria site-urilor tabloide, si www.kfetele.ro, site ce se adreseaza preocuparilor femeii moderne”
.

Noul produs  www.stirilekanald.ro va fi coordonat de Fatih Salis, Director Departament Stiri si Productii Interne Kanal D, in demersul statiei de a oferi publicului un pachet complex de stiri TV si on-line.

Spatiile publicitare ale site-ului www.stirilekanald.ro vor fi administrate de Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.