Kanal D este la MARE cautare! Vino si tu si distreaza-te impreuna cu noi! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 15:34

Ce faci vara asta? Fa-ti bagajul si hai cu noi la mare! Cauta sa ajungi pe plaja Kanal D Summer Studios din Mamaia si intra direct in gasca vedetelor Kanal D!

Gabriel Coveseanu alias Cove este deja acolo si te asteapta la distractie! Ce birou, ce costum, ce studio! Vedetele Kanal D au lasat Bucurestiul si au dat fuga la mare. Si cum vremea e frumoasa, marea albastra si lumea in vacanta, s-a dat repede startul distractiei, caci vara nu tine tot anul.

Primul care si-a facut bagajele pentru distractia de pe litoral este Cove. Prezentatorul emisiunii" Nunta cu surprize" si-a lasat acasa costumul de invitat la nunta si si-a dat intalnire cu fanii la Kanal D la Summer Studio din Mamaia.

Si nu a avut vreme de stat, a dat autografe, a facut poze si a arbitrat concursurile organizate pe plaja.

In fiecare miercuri, e zi turceasca asa ca telespectatorii Kanal D aflati pe plaja se pot delecta cu delicatese specifice bucatariei orientale, care sa ii familiarizeze cu atmosfera indragitelor seriale turcesti.

Rand pe rand, pana la sfarsitul lunii august, fiecare vedeta Kanal D va ajunge la mare.
Azi si maine,  Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii" Asta-i Romani a" va oferi o multime de premii turistilor si va interactiona cu publicul pentru a aduce buna dispozitie pe plaja Kanal D. Sambata si duminica, incepand cu ora 10:00, la Kanal D Summer Studio, va fi randul Adelinei Pestritu sa dea startul celor mai fiebinti competitii de pe litoral. Vanatorii de distractie vor avea in zona din spatele cazinoului din Mamaia, un baldachin rezervat in cel mai bun loc de pe plaja.
Nu uitam nici de premii! Raspunde la intrebarea zilnica de pe pagina noastra de Facebook si, cu putin noroc, tragerea la sorti te va desemna castigator.

“Multumim restaurantului Konak din Constanta pentru bautura si mancarea traditionala turceasca care a incantat papilele gustative ale turistilor prezenti ieri pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia. Ei vor reveni si miercurea viitoare.”

Mai jos si site-ul restaurantului:  http://restaurantkonak.ro/

Aici si pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/pages/Restaurant-KonaK/156309647785069

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.