“Kanal D la Mare cautare” – emisiune in direct, de pe Plaja Kanal D Summer Studio! Nu rata editia de MARTI, de la 16:45

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:18

Incepand de luni, 23 iulie, telelespectatorii Kanal D au fir direct cu plaja Kanal D Summer din Mamaia. In fiecare zi, de la 16.45, prezentatorul si realizatorul TV Mihai Ghita, impreuna cu invitatii sai pe plaja Kanal D Summer Studio dau tonul distractiei estivale de la malul marii.

Virgil Iantu si Adelina Pestritu  au fost invitatii lui M ihai Ghita in prima zi a emisiunii “ Kanal D la Mare cautare ”, alaturi de creatoarea de moda Andreea Dogaru si Phelipe, artistul care va interpreta noul sau hit, “Mikaela”.  

 

“Ne propunem ca prin aceasta emisiune sa aducem publicul mai aproape de noi, intr-un loc unde vara este traita la maxim:  pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia.

Pe langa vedetele noastre, vom avea si invitati supriza, muzica buna, dans, prezentari de moda, interviuri si reportaje cu cele mai interesante intamplari de la malul marii. Ii invitam pe toti cei care sunt deja  la mare sa ni se alature pe plaja Kanal D Summer Studio,locul unde vacanta se simte din plin! ”, a spus Mihai Ghita, cunoscut publicului ca prezentator si realizator al emisiunii “Asta-i Romania”.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Nu ratati “ Kanal D la Mare cautare ”, de luni pana vineri, de la ora 16.45,

la Kanal D, cu Mihai Ghita si invitatii sai alesi pe spranceana, in direct,  de pe plaja Kanal D Summer Studio!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.