Kanal D lansează Clarvăzătorii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:27

Nu rata marea premieră a emisiunii Clarvăzătorii, joi 8 octombrie la 20:30!

Kanal D lansează joi, 8 octombrie, ora 20.30, cel mai neobişnuit reality show din istoria televiziunii din România: “Clarvăzătorii”, prezentat de actorul Marius Chivu.

Pe parcursul întregului sezon, opt concurenţi care pretind că au abilităţi supranaturale, vor concura pentru titlul de cel mai bun clarvăzător al României. Ei vor avea parte de provocări care de care mai diferite, probe special create pentru a pune în evidenţă puterile extrasenzoriale pe care aceştia pretind că le au.

“Clarvăzătorii” vor fi evaluaţi de un juriu de experţi precum marele iluzionist Leonard Iosefini, psihologul Carmen Bârlan şi detectivul Mihai Untaru.

Vedetele şi paranormalul

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedete de top precum Gabriela Cristea, Ramona Gabor, prinţesa Brianna Cardja, actriţa Ani Creţu, Miky-

(ex. Kapital), Rica Răducanu, Răzvan Popescu, ne vor împărtăşi experienţele neobişnuite ale întâlnirilor cu “paranormalul”.

“Începe un concurs inedit, unic în România, în care întâlnirile cu paranormalul vor fi prezente la fiecare pas. Probe de foc, evenimente neobişnuite, mister şi suspans, asta veţi vedea la Clarvăzătorii!”- mărturiseşte Marius Chivu.

Nu rataţi “Clarvăzătorii”, un reality-show unic din România, din 8 octombrie, ora 20:30, în fiecare joi, numai la Kanal D!
 

 

Taguri: