Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea „Asta-i România!”

Autor: Madalina Maftei

Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea „Asta-i România!”

Duminică, 10 iulie, Kanal D a fost lider absolut de audiență, emisiunea “Asta-i România!” plasand stația TV pe primul loc în preferințele românilor, pe toate targeturile monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Ieri, în intervalul orar 14:30-16:00, emisiunea “Asta-i România!” a poziționat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând un rating de 3.6% și o cotă de piață de 15.0% pe targetul Național, 2.6% puncte de rating și 11.9% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, si 2.3% puncte de rating si 13.8% cota de piata, pe targetul Comercial (21-54 National ABCD).

631.000

de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, Kanal D în intervalul sus-menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 15:18, când 836.000 de telespectatori urmăreau subiectele prezentate în emisiunea “Asta-i România!”, la Kanal D.

  Emisiunea “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 14:30, la Kanal D. 

Citeste si: Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat cine își poate face a patra doză de vaccin anti-COVID-19. Este recomandată vaccinarea cu dozele eficiente împotriva tulpinilor actuale

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Blestemul pământului fără apă. Temperaturile de foc din ultimele luni au uscat peste 70% din țară. Ne aflăm în pragul unei stări de calamitate