Kanal D, lider absolut de audienta cu ”Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! La nivel national, emisiunea cu si despre cuvinte a acumulat, aseara, aproape 20% cota de piata

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 iun 2022, 10:45
Foto(4)

Quiz show-ul care a cucerit Romania, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, poate fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 17:30, si de miercuri pana vineri, de la 22:30.

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a devenit un sport al mintii national! Emisiunea, un exercitiu antrenant, dar si relaxant pentru toata familia, si-a castigat inca de de la primele difuzari o plaja uriasa de fani, iar aseara quiz show-ul a plasat Kanal D pe primul loc pe toate targeturile monitorizate, atingand, la nivel national, o cota impresionanta de piata de aproape 20% (19,3%).

Kanal D, lider absolut de audienta cu ”Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in clasamentul audientelor pe toate targeturile, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania,  cu 5,7% Rating si 19,3% cota de piata, in intreaga tara, cu 5,3% Rating si 18,9% cota de piata in randul publicului de la orase, si cu 3,6% Rating si 16,9% cota de piata pe targetul Comercial 18-49 Urban.

Citeste si: Editia speciala a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cu olimpicii Romaniei, a clasat Kanal D pe primul loc in topul audientelor

Aproape un milion de telespectatori din intreaga tara (997.000) au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, emisiunea prezentata de Dan Negru. In minutul de aur (22:32), 1. 532. 000 de privitori erau cu ochii pe Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Quiz show-ul care a cucerit Romania, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, poate fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 17:30, si de miercuri pana vineri, de la 22:30, la Kanal D.

Citeste si: Telespectatorii, sub magia emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”; antrenamentul minții, noul hobby al românilor, în fața micului ecran, la Kanal D!