Kanal D, lider absolut de audienta cu “Teo Show”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 08 iul 2020, 12:14

Statia s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe toate categoriile de public monitorizate

Kanal D a fost lider absolut de audienta cu editia de ieri a emisiunii “Teo Show”, statia s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media. Show-ul de divertisment prezentat de Teo Trandafir si Bursucu a fost urmarit marti, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste 658.000 de romani din intreaga tara.

Marti, in intervalul orar 15:00 – 17:00, Kanal D a fost  pe primul loc in topul audientelor, cu 3,7% rating si 15,4% cota de piata, pe targetul National, 2,7% rating si 11,6% cota de piata, pe targetul

All Urban, si 1,6% rating si 11,5% cota de piata, pe targetul Comercial.

Minutul de aur, atins la 16:44, peste 786.000 de telespectatori din intreaga tara urmareau cu interes emisiunea “Teo Show”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.