Kanal D, lider absolut de audiență, cu “Teo Show”

Autor: Amalia Georgescu
Teo Trandafir și Bursucu
Sursa: Captură KANAL D

Vineri, 16 iulie, Kanal D a fost lider absolut de audiență, cu emisiunea “Teo Show”, pe toate targeturile monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România, "Teo Show", prezentată de Teo Trandafir și Bursucu, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Kanal D, a poziționat vineri, 16 iulie, Stația TV, pe primul loc în topul televiziunilor din România.

Astfel, în intervalul orar 15:00 – 17:00, Kanal D a acumulat un rating de 3,4% și 15,7% cotă de piață, la nivelul întregii țări, 2,7% puncte de rating și 14,0% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, și 1,7% puncte de rating cu 15,5% cotă de piață, în rândul publicului comercial, conform

Kantar Media România.

Minutul de aur, înregistrat la 16:42, a adunat în fața micilor ecrane 596.000 de telespectatori. Emisiunea a fost urmarită de o medie de 787.000 de români din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării.  

Citeste si: Elena Marin și iubitul, împreună la Teo Show! Sunt logodiți sau despărțiți?

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 6 iulie 2021- VIDEO