Kanal D, lider de audiență în Prime Time, cu serialul “Fiica ambasadorului”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 28 ian 2022, 12:39

Kanal D, lider de audiență în Prime Time, cu serialul “Kanal D, lider de audiență în Prime Time, cu serialul “Fiica ambasadorului” ”

Aproape 2 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe episodul difuzat aseară

Serialul “Fiica ambasadorului” este tot mai urmărit de publicul din România, episodul difuzat aseară a clasat, din nou, Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piață, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și în rândul populației de la orașe.

Citeste si: Un nou episod din Fiica ambasadorului: Nare renunta la Sancar? Ce vedem in aceasta seara, de la ora 20:00, in “Fiica ambasadorului”

Joi, 27 ianuarie, în intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu serialul turcesc “Fiica Ambasadorului”, înregistrând 9,2 puncte de rating și 19,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 7,1 puncte de rating și 16,1% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Citeste si: În ce locații s-a filmat mai exact serialul Fiica Ambasadorului! Veste uriașă pentru fanii producției în care Neslihan Atagul are rolul principal

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Episodul de aseară a fost urmărit de o medie de peste 1.6 milioane de fani (1.618.000) din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:20 a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D aproape 2 milioane de telespectatori (1.916.000). 

Citeste si: Motivul neașteptat pentru care Neslihan Atagul a refuzat rolul principal în cea mai noua producție TV din 2022. Milioane de fani așteptau cu sufletul la gura să o vadă din nou pe micul ecran

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.