Kanal D, lider de piata, cu serialul “Hercai”. Episodul de aseara, urmarit de peste 1.6 milioane de fani din intreaga tara

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 feb 2021, 14:35

Serialul turcesc a fost urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste 1.3 milioane de telespectatori din intreaga tara.

Miercuri, 10 februarie, Kanal D a fost lider de piata cu serialul “Hercai”, atat in randul publicului de la orase, cat si la nivelul populatiei din intreaga tara, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Kanal D, lider de piata, cu serialul “Hercai”

Serialul turcesc “Hercai”, a fost urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste 1.3 milioane de telespectatori din intreaga tara.

Minutul de aur, atins la 21:20, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, 1.612.000 de fani ai serialului “Hercai”.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!

Ieri, in intervalul orar 20:00 – 23:07, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe doua segmente de public, inregistrand 7,8% rating si 16,3% cota de piata, pe targetul National, si 6,4% rating si 14,1% cota de piata, pe targetul All

Urban.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De saptamana viitoare, telespectatorii vor putea urmari serialul fenomen “Hercai” 3 zile consecutiv, de luni pana miercuri, de la ora 20:00.

Citeste si: Miran din serialul "Hercai", unul dintre cei mai atragatori actori turci! Iata cum arata logodnica celebrului Akin Akinozu!

Citeste si: Ebru Șahin, Reyyan, din noul serial “Hercai”, cucerește fanii cu frumusețea sa