Kanal D, lider detasat de piata cu Teo Show, la nivelul intregii tari si la orase

Autor: D.I.
Actualizat: 03 iun 2020, 12:46

Emisiunea prezentata de Teo Trandafir si Bursucu a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor.

Marti, 2 iunie, Kanal D a fost lider detasat de piata, cu emisiunea “Teo Show”, postul TV pozitionandu-se pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media. Emisiunea prezentata de Teo Trandafir si Bursucu a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor, atat la nivelul intregii tari, cu o cota de piata de peste 18%, dar si la orase, cu 15% cota de piata.

Ieri, in intervalul orar 15:00 – 17:00, Kanal D a inregistrat 4,3% rating si 18,6% cota de piata, pe targetul National, si 3,4% rating si 15,0% cota de piata, pe targetul All Urban.

In cele doua ore difuzate, editia de ieri Teo Show a fost urmarita, in medie, in fiecare minut, de peste 750.000 de fani din intreaga tara. In minutul de maxima audienta, atins la 15:15, aproape un milion de telespectatori (919.000)

urmareau cu interes „Teo Show”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cand sunt Rusaliile in 2020: data la care pica Rusaliile

Citeste si: Vesti bune! Nu se mai sta in izolare! Din ce tari te poti intoarce fara sa trebuiasca sa stai in izolare

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.