Kanal D, lider în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha” 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mai 2022, 14:53

Episodul difuzat aseară a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate

Kanal D își menține poziția de lider de piață, în Prime Time, serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha” a plasat, din nou, stația pe primul loc în topul televiziunilor din România. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a clasat pe primul loc, pe podiumul audiențelor, atât în ceea ce privește publicul din întreaga țară, cât și la orașe.

Kanal D, lider în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha” 

Aseară, în intervalul de difuzare a serialului “Mă numesc Zuleyha”, Kanal D a înregistrat 6.4 puncte de rating și 17,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 6.4 puncte de rating și 17,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Episodul de aseară al serialului “Mă numesc Zuleyha” a fost urmărit, în fiecare minut, de o medie de 1.133.000 telespectatori din întreaga țară. Minutul de aur, atins la 22:05, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion si jumatate de fani (1.552.000).

Citeste si: El este carismaticul actor care i-a furat mințile frumoasei Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha! Iată cum au fost surprinși în urmă cu doi ani, pe o plajă exclusivistă de la Marea Egee!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kerem Alışık, mesaj uluitor pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „Ah, Fekeli! Nu știu cum să-mi iau rămas bun de la tine" Care au fost primele reacții ale actorului