Kanal D ofera O MASINA pe saptamana! Afla ce trebuie sa faci ca sa devii fericitul castigator!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:30

Sambata, 23 martie, la AFI Palace Cotroceni, Gabriel Coveseanu ii asteapta pe bucuresteni, si nu numai, la castingul organizat pentru emisiunea “Jumatatea mea stie!”, ce va incepe in curand la Kanal D.

Prima conditie pentru a intra in posesia masinii este sa veniti in cuplu la casting, pentru ca numai asa puteti concura in emisiune. Dar merita sa va convingeti partenerul sa vi se alature, pentru ca miza e uriasa! Nu glumesc, in fiecare emisiune se castiga o masina. Iar probele nu sunt imposibile, dimpotriva! Trebuie doar sa va doriti foarte mult sa castigati si sa va sustineti jumatatea ”,

a spus Cove.

Patru cupluri se vor infrunta in fiecare editie a emisiunii “Jumatatea mea stie!”, sub privirile impartiale ale lui Cove, prezentatorul emisiunii. In urma unor probe de indemanare si fizice, care testeaza printre altele si capacitatea partenerilor de a se sustine reciproc si de a-si cunoaste limitele, un singur cuplu este declarat castigator si pleaca acasa cu o masina.

Concurentii ideali pentru emisiunea “Jumatatea mea stie!” trebuie sa fie sunt spontani si pusi pe distractie! Castingul se va desfasura in intervalul orar 11.00
– 19.00, iar fanii lui Cove sunt asteptati sa isi primeasca premiile instant, dupa ce participa la jocuri asemanatoare cu cele din show-ul “Jumatatea mea stie!”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”