Kanal D, pe locul 1. Competitia “Exatlon”, urmarita de aproape doua milioane si jumatate de fani

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 feb 2018, 15:32
video Foto(7)

Florian Sendroiu a fost eliminat din competitie.

Editia de aseara “Exatlon”, cu duelul intre Razboinici si Faimosi, dar si aflarea mult asteptatei eliminari din competitia sportiva, a tinut cu sufletul la gura aproape doua milioane si jumatate de fani.

A fost o seara victorioasa pentru Faimosi, in care i-au infrant la o diferenta uriasa pe adversari. Reality-ul “Exatlon” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, atat la nivelul intregii tari, cat si la nivelul populatiei de la orase.

Cu un rating de 10,1% si o cota de piata de 20,0%, pe targetul National, si 8,0% rating si 16,2% cota de piata, pe targetul All Urban, Kanal D si-a adjudecat pozitia de lider de audienta, conform datelor furnizate de Kantar Media.

In randul publicului de la orase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, pe intreaga durata de difuzare a emisiunii (20:05 – 23:01), statia TV s-a clasat pe locul doi, cu 7,8% rating si 19,0% cota de piata, la o diferenta de doar 32.000

de telespectatori fata de primul pozitionat.

Ieri, in intervalul orar mai sus mentionat, reality-ul “Exatlon” a fos turmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, de 1.805.000 de fani.

Minutul de aur, atins la 21:28, cand duelul intre Alex, de la Razboinici si Andrei Stoica, de la Faimosi, a fost castigat de catre multiplul campion mondial la kickboxing, a adunat in fata micilor ecrane aproape doua milioane si jumatate (2.381.000)

de romani.

Florian Sendoriu a fost eliminat din competitia “Exatlon”

Emotii uriase au fost aseara in Arena de la “Exatlon”, in asteptarea rezultatelor finale in ceea ce priveste concurentul eliminat din competitie, in urma voturilor publicului. Giani Kirita i-a reprosat in continuare lui Ion Oncescu lipsa de comunicare si dorinta de a se integra in echipa.

“Asa cum am mai spus-o, Ion Oncescu nu ne ajuta cu absolut nimic.

E simplu! Restul, despre comunicare si implicarea lui, nici nu se mai pune problema”, acuza Giani Kirita.

Replica usturatoare a luptatorului profesionist de skandenberg la adresa “complotului” echipei pentru a-l inlatura din concurs a fost emisa cu un calm imperturbabil, comparand aceasta actiune nesabuita a colegilor lui cu intemperiile vremii din Republica Dominicana.

“Atmosfera din ultimele doua zile, in Echipa Faimosilor a fost identica cu atmosfera de afara: a tunat, plouat si fulgerat, mai ales noaptea, cand toti dormeau”,  spune Ion Oncescu.

Si, totusi, telespectatorii au fost cei care au pus in balanta si au cantarit foarte bine evolutia celor trei nominalizati, Diana Bulimar, Ion Oncescu si Florian  Sendroiu. In urma votarii, fanii “Exatlon” au decis ca nou venitul Florian trebuie sa paraseasca  competitia.

Furtuna le-a dat batai de cap Razboinicilor. Concurentii au pierdut in fata echipei adverse cu 5 la 10

Dupa mai bine de o saptamana in care Faimosii au dormit in cotet, acestia s-au mobilizat aseara si, pe o ploaie torentiala care nu contenea si le ingreuna fiecare miscare pe traseul

dificil, acestia s-au mobilizat si i-au invins pe Razboinici cu 10 la 5.

Miza a fost uriasa, castigatorii si-au recapatat dreptul de a merge in casa si au primit si un premiu bonus: o sedinta de msaj de relaxare binemeritata.

Andrei Stoica, Vladimir Draghia, Diana Bulimar, Anca Surdu, Catalin Cazacu si Giani Kirita au fost reprezentantii Faimosilor care au dat totul pe teren si i-au invins fara drept de apel pe Razboinici. La finalul probelor, fostul fotbalist al clubului Dinamo a facut o dezvaluire pentru cei prezenti.

Sportivul a dedicat victoria fiului sau, Marco, cu ocazia aniversarii zilei de nastere. Colegii lui de echipa, dar si concurentii din tabara Razboinicilor i-au urat <la multi ani!>, in cor.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.