Kanal D, pe locul doi in topul audientelor cu "Yaman"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 ian 2017, 10:20

Marti, 4 august, serialul “Yaman” a adunat in fata micilor ecrane aproape un milion de telespectatori

Pentru a doua oara consecutiv, serialul “Yaman”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, isi pastreaza pozitia in topul audientelor, pozitionand statia pe locul doi in topul televiziunilor din Romania.

Astfel, marti, 4 august, in intervalul 20:00 – 22:30, serialul “Yaman” a inregistrat 3.7 puncte de rating si 10,1% cota de piata, pe targetul All Urban, si 3.3 puncte de rating si 9,6% share, pe targetul National, conform datelor furnizate de Kantar Media.



O medie de 602.000 de romani urmareau aseara povestea de dragoste intre tanarul Yaman si frumoasa Mira. In minutul de aur, atins la 22:07, aproape un million (819.000) de telespectatori vizionau cu sufletul la gura serialul “Yaman”.

Nu ratati serialul “ Yaman ”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.