Kanal D, pe primul loc in preferintele telespectatorilor!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:14

Kanal D s-a situat pe data de 5 martie 2012, pe primul loc in preferintele telespectatorilor. Romanii si-au petrecut ziua alaturi de vedetele Kanal D, astfel emisiunea “Draga mea prietena” prezentata de Gabriela Cristea Toader, Stirile Kanal D de la ora 12.30 cu Daiana Anghel, dar si dezvaluirile mondene de la CANCAN TV moderate de Adrian Artene si Andreea Mantea, au tinut sute de mii de romani in fata micului ecran.

Luni, 5 martie 2012, Kanal D a fost lider de audienta in intervalul orar 10.00 – 13.00. Show-ul “ Draga mea prietena ” si Stirile Kanal D de la ora 12.30 au acumulat un rating mediu de 1.4% si o cota de piata de 8.4% (target: 18-49 Urban). Astfel, 218.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit Kanal D, conform datelor furnizate de Kantar Media.


Emisiunea CANCAN TV   a fost pe placul romanilor, oferind cele mai fierbinti doua ore ale noptii, Andreea Mantea si Adrian Artene reusind, din nou, sa spulbere concurenta si sa se plaseze pe primul loc in preferintele privitorilor. Dupa doi ani de tacere, Monica Gabor a vorbit, in premiera, la Kanal D, despre trauma pe care i-a produs-o fostul sot, despre fiica ei, dar si despre relatia pe care o are cu milionarul chinez.


Show-ul CANCAN TV

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.