Kanal D, pe primul loc, în topul televiziunilor, cu „Roata Norocului”

Autor: D.I.
Actualizat: 16 dec 2019, 13:51

Duminică, 15 decembrie, cea mai îndrăgită emisiune concurs, “Roata Norocului”, a poziționat stația Kanal D pe primul loc în preferințele romanilor, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Aseară, în intervalul orar 20:00 – 22:00, emisiunea “Roata Norocului” a poziționat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând un rating de 9,7% și 19,0% cota de piață, pe targetul National, și 7,1% puncte de rating și 14,6% cota de piață, pe targetul All Urban.

1.719.000 de telespectatori români din întreaga țară au urmărit aseară Kanal D, în fiecare minut, în intervalul orar 20:00-22:00, ediția “Roata Norocului” care i-a avut ca invitați pe Jador și Bogdan Mocanu.

Minutul de aur a fost înregistrat la 20:30, când peste 2 milioane de telespectatori (2.122.000) urmăreau spectacolul oferit de cei doi concurenți de la “Puterea dragostei”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratați “Roata Norocului”, prezentată de Ana-Maria Barnoschi și Bursucu, în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.