Kanal D - Premiu pentru performanță remarcabilă în media

Autor: Oana Picerea

Cosmin Cernat

Vineri, 17 noiembrie, Kanal D a fost onorat cu prestigiosul Premiu pentru performanță remarcabilă, în cadrul Galei "Firme Turcești de Succes", la cea de-a 16-a ediție a acestui eveniment, organizat de “Gazete Balkan”.

Stația TV a fost distinsă cu premiul pentru performanța sa remarcabilă în media, televiziunea consolidându-și, zi de zi, poziția de lider în această industrie extrem de competitivă.  Premiul a fost ridicat în numele echipei Kanal D de Cosmin Cernat, vedeta stației, în aplauzele audienței.

La eveniment a participat și Excelența Sa, Özgür Kıvanç Altan, Ambasadorul Republicii Turcia la București.  Acesta a adus un omagiu tuturor laureaților și a subliniat importanța relațiilor bilaterale și a contribuției semnificative a acestora la dezvoltarea durabilă a comunităților.

Gala a adus laolaltă importanți oameni de afaceri, reprezentanți ai unor companii de succes, personalități politice, diplomați, pentru a celebra excelența în diverse domenii de activitate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!