Kanal D sarbatoreste 7 ani de cand face istorie pe piata media din Romania!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:50

Suntem statia cu cea mai rapida crestere pe piata televiziunilor autohtone si va multumim pentru asta!

Ne reinventam in permanenta si va aducem cele mai bune programe, totul din respect pentru dumneavoastra.
7 ani! Atat au trecut de cand am intrat pentru prima data in casa dumneavoastra. V-am fost alaturi si v-am oferit cele mai bune programe, iar dumneavoastra ne-ati rasplatit pentru asta! In sapte ani am crescut cat altii in 14 si am ajuns astazi pe locul trei pe piata de televiziune.

In cei sapte ani v-am  tinut cu sufletul la gura intr-un show unic,  „Rataciti in Panama”, iar apoi v-am castigat inimile cu emisiunea-fenomen „Nora pentru mama”.

V-am facut sa uitati de necazuri si sa radeti cu pofta impreuna cu Vacanta Mare,  iar  „Ochii din umbra”  v-au aratat o altfel de realitate. Tot pentru dumneavoastra am adus cele mai bune seriale.
Numai aici, ati aflat  secretele nebanuite ale vedetelor si ati gustat din picanteriile mondene. V-am facut cunostinta cu fata necunoscuta a vedetelor, iar la Teo show ati redescoperit divertismentul de calitate..

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Romania, cu rele si cu bune, nefardata si decosmetizata,  am batut-o in lung si in lat si v-am aratat spectacolul tarii!
Am fost alaturi de oameni, am plans si am ras cu ei. Ne-am implicat si am intins o mana acolo unde era nevoie. La Stirile Kanal D, v-am aratat stirea din spatele stirii, corect si echidistant.

Am promis si ne tinem de cuvant: din aceasta luna va oferim mai mult!

Primavara incepe cu un serial unic de comedie in care veti face cunostinta cu fetele lui domn' profesor, continua cu un show incendiar instrumentat de Liviu Varciu si un concurs dedicat talentelor mari ascunse in personaje... mici.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.