Kanal D si-a deschis portile pentru castigatorii concursului "Zece minute de celebritate"! Iata cum a reactionat un tanar care si-a vazut visul implinit!

Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:05

Tanarul a avut sansa de a intra in culisele Kanal D si de a se intalni cu vedetele sale preferate.

Unul dintre castigatorii concursului "Zece minute de celebritate" este Alexandru Munteanu, un student care a avut sansa sa ajunga la sediul postului Kanal D, unde a luat pulsul unui studio de filmare si a interactionat cu prezentatorii sai preferati.

"In fiecare zi ma gandesc la acest domeniu! Imi place foarte mult sa stau in fata camerei, imi place sa vorbesc, sa interactionez cu oamenii, imi place sa fac oamenii fericiti, sa transmit energie pozitiva! Mi-ar placea sa fiu in platou cu Teo, cu Bursucu! E mult spus

sa le fac concurenta sau sa le iau locul! Kanal D este o altfel de televiziune, care transmite sinceritate, are alt stil, pur si simplu iti place si daca iti place te uiti!, a spus Alexandru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cum a decurs intalnirea

acestuia cu Teo si Bursucu si cum a reactionat la vederea idolilor sai:

 

Taguri: