Kanal D si Bestmusic.ro iti fac program in acest weekend! Alege concertul care ti se potriveste

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 16:40

Bestmusic.ro si Sprint Media v-au pregatit pentru acest sfarsit de saptamana un program cu totul si cu totul special, program ce include patru concerte in doar trei zile, atat cu artisti romani de top dar si cu artisti straini.

Dupa doua concerte sold out saptamana trecuta (joi si sambata) cu Canaf si Margineanu la Hard Rock Café, v-am facut deja programul pentru saptamana aceasta.

 

Asa ca, joi, pe 28 martie, de la ora 21:00, sunteti invitati la Hard Rock Cafe pentru un concert de zile mari cu trupa Bere Gratis, vineri, pe 29 martie, de la ora 21:00 tot la Hard Rock Cafe, il puteti vedea pe Eric Martin, vocea legendarei trupe Mr.

Big iar in True Club, tot vineri, de la ora 23:00, se deschid portile pentru un party in sufragerie alaturi de Dan Teodorescu si Trupa TAXI (in deschidere, Acustica)

 

Pentru sambata, rockerii veterani sunt asteptati la Fabrica pentru a zecea editie a festivalului udnerground, Bucharest Metal Nights, marca METALHEAD.ro. Aici, incepand cu ora 20:00 veti putea urmari un tribut live Pantera cu Domination, un tribut live Metallica cu Andy Ghost (Altar) si trupa Masterpiece si doua showuri in forta marca Rock N Ghena si Negative

Core. Intrarea este doar 20 de lei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Bilete pentru toate aceste evenimente gasiti pe www.iabilet.ro la preturi promotionale pentru ca online va fi intotdeauna mai...

ieftin!