Kanal D sustine ce-ti place! Cei mai buni si reprezentativi oameni din showbiz vor fi alesi astazi la Gala On Air Music Awards VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:49

In aceasta seara, la Teatrul National din Bucuresti, va avea loc Gala On Air Music Awards, unde vor fi premiati unii dintre cei mai importanti oameni ai industriei muzicale romanesti.

Evenimentul va incepe la orele 19:00 odata cu aparitia primilor invitati pe covorul rosu, iar gala propriu-zisa va demara la 20:30 si ii va premia pe cei mai buni si reprezentativi oameni din showbiz, alesi dintre cei aproximativ 70 de nominalizati.

Peste 1.000 de invitati vor asista la un show impresionant incluzand, pe langa premierea propriu-zisa, momente live ce se vor desfasura intr-un decor spectaculos, completand un show care se doreste a fi o celebrare a muzicii romanesti.


Anca Lupes, unul dintre organizatori, a vorbit in cadrul emisiunii Draga mea prietena despre ce inseamna sa organizezi un eveniment de o asemenea anvergura.

"Ideea acestei gale ne-a venit de acum 3 ani, dar planetele s-au aliniat de-abia la sfarsitul anului trecut. De prin noiembrie am inceput sa muncim la aceasta gala. Nu a fost usor, sunt foarte multe amanunte de luat in calcul. Cel mai complicat lucru este asezarea in sala, pentru ca trebuie sa stii cum sa asezi invitatii, sunt 1000 si ceva de locuri.
Incercam sa facem o productie speciala in aceasta seara, motiv pentru care am si ales Teatrul National, pentru ca scena lor stie sa faca foarte multe lucruri"
, a declarat Anca Lupes.

Aflati mai multe detalii in materialul video atasat.

Kanal D sustine ce-ti place! Eveniment recomandat de Kanal D.