Kanal D te invita la trei zile de alint si rasfat, intre 8-10 martie la Liberty Center

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 14:20

Doctorul Andrei Laslau, patru maseori, o echipa profesionista de make-up artisti si hair-stilisti, instructori de dans si trei zile de alint le asteapta pe doamne intre 8 si 10 martie la Liberty Center.

Cunoscut pentru rezultatele spectaculoase obtinute prin dietele bazate pe proteine si grasimi, celebrul doctor Andrei Laslau va sustine pentru vizitatorii Liberty Center un seminar avand drept tema subiectul preferat al doamnelor si domnisoarelor la inceput de primavara: nutritia si slabitul. El insusi a slabit mai bine de 20 kg mancand grasimi, fara a suferi o secunda de senzatia chinuitoare de foame. 

 

Cei prezenti pe 10 martie la intalnirea cu doctorul Andrei Laslau vor avea ocazia sa-si pregateasca inca de la eveniment un “musai list” al alimentelor care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia de primavara,

dar care vor energiza si tonifia organismul, astfel incat  outfiturile de sezon sa fie scoase din dressing-room fara nicio retinere.

 

Tot pentru acest weekend, gazdele au pregatit si ateliere de creatie, unde maestri talentati ii ajuta pe copii sa le pregateasca daruri-surpriza celor mai bune mamici. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/stir-b0e1dd40cbd49966f0fc93aa3e97bc7f.jpgProgramul complet al evenimentelor:

8 Martie: 17.00-20.00

Make-up, hair-style, atelier de creatie pentru copii, curs de dans

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

9

Martie: 16.00-20.00

Make-up, hair-style, atelier de creatie pentru copii, sesiune de masaj

10 Martie: 16.00-20.00

Make-up, hair-style, atelier de creatie pentru copii, curs de nutritie

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și: