Kanye West isi doreste ca nunta sa sa fie un eveniment "mai mare ca nunta regala!" Vezi ce excentricitati vrea rapperul la nunta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 20:42

Rapperul american Kanye West a angajat cinci asistenţi pentru a-l ajuta sa organizeze nunta sa cu vedeta TV Kim Kardashian, artistul dorindu-si ca evenimentul sa fie unul dintre "cele mai mari din lume".

O sursa apropiata rapperului a declarat ca acesta isi doreste "sa fie unul dintre cele mai mari evenimente din lume, cu acrobaţi, dar si o serie de programe speciale din partea prietenilor sai, inclusiv a lui Jay-Z", informeaza contactmusic.com.

"Chiar a sugerat ca ar vrea sa inchirieze elefanţi pentru el si Kim care sa ii conduca la altar si sa comande pentru acestia masti Maison Martin Margiela", a mai spus sursa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"


Kanye West a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Kim Kardashian, pe 21 octombrie- ziua in care starleta a implinit 33 de ani-, in faţa unor prieteni apropiaţi si membri ai celor doua familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park
din San Francisco, pe care rapperul l-a inchiriat pentru acel eveniment.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.