Kanye West și-a schimbat numele. Ce scrie în buletinul artistului și care este semnificația noului nume?

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 04 aug 2022, 21:00

Kanye West a depus o cerere prin care a solicitat să îi fie schimbat numele, iar aceasta a fost aprobată

Sursa: Instagram

Kanye West a luat o decizie radicală și și-a schimbat numele. Începând de acum, în buletinul artistului o să apară numele Ye. Care este semnificația acestuia?

Rapperul american Kanye West a decis să facă o schimbare majoră în viața lui, iar dacă până acum era cunoscut sub numele de Kanye West, cei care i se vor adresa începând de acum vor trebui să folosească numele Ye. Artistul american și-a schimbat numele din buletin, a ales o variantă mult mai scurtă și mai simplă, dar și care are o semnificație aparte. Care este motivul pentru care Kanye West a decis să își schimbe numele în Ye?

Kanye West și-a schimbat numele în Ye. De ce a luat acestă decizie?

Kanye West are o nouă identitate, asta după ce și-a schimbat în mod oficial numele în Ye. Cunoscutul rapper american a depus cererea la sfârșitul lunii august, iar acum, un judecător din Los Angeles a aprobat-o, ceea ce înseamnă că începând de acum, Kanye West se va numi Ye. 

În momentul în care Kanye West a depus cererea, acesta a invocat motive personale, fără să intre foarte mult în detalii cu privire la motivele care l-au determinat să facă această alegere. Artistul în vârstă de 44 de ani nu va mai avea un nume de familie sau un al doilea prenume, ci numele său din cartea de identitate va fi doar Ye.

Noul nume al lui Kanye West este, de fapt, o prescurtare a numelui pe care l-a primit în momentul în care s-a născut: Kanye Omari West.

Prietenii și apropiații i se adresau de multă vreme folosind numele Ye, iar dacă până acum era vorba doar despre o poreclă, începând cu luna octombrie 2021, Ye va fi numele oficial al lui Kanye West.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kim Kardashian și Kanye West divorțează! Care e motivul

Ce semnificație are numele Ye pe care l-a ales Kanye West?

Kanye West a folosit pentru prima oară numele Ye în anul 2012, în momentul în care a lansat o nouă melodie. Rapperul american a simțit că i se potrivește mult mai bine acest nume, motiv pentru care a făcut toate demersurile legale pentru a se numi în mod oficial Ye.

Numele Ye este o prescurtare de la Kanye, dar are și o semnificație Biblică. Într-un interviu mai vechi, Kanye West spunea că Ye este cel mai folosit cuvânt în Bibile și că s-ar traduce „tu”. 

„Cred că ye este cel mai folosit cuvânt în Biblie, unde înseamnă tu. Așa că eu sunt tu, eu sunt noi, suntem noi”, spunea rapperul american Kanye West într-un interviu acordat în 2018.

Pe rețelele de socializare, Kanye West deja și-a schimbat numele în Ye, semn ca își dorește ca cei din jur să i se adreseze cât mai repede folosind acest nume. 

Citeste si: Kanye West, pus oficial sub acuzare pentru agresiune si tentativa de furt

 

Taguri:

Gagea a luat o decizie neașteptată în Casa iubirii, miercuri, 10 iulie. Tânărul s-a despărțit de Alexandra. Incredibil cum a reacționat bruneta.