Karina, cu moralul la pamant! "Mi se rupe inima in doua! Nu stiu efectiv ce sa mai fac!" Iata cum a reactionat Razboinica, inainte de startul jocului de astazi!

Autor: D.I.
Actualizat: 25 ian 2021, 10:15
video Foto(5)

Karina a clacat psihic inainte de jocul de imunitate de astazi si a spus tot ceea ce o apasa.

Victoria Faimosilor in jocul de imunitate precedent a iscat tensiuni intre concurentii din echipa Razboinicilor, care au pus-o la zid pe Alice, pentru greselile facute pe traseu, nereusind sa aduca puncte. In vreme ce in tabara Faimosilor, toti s-au arata extrem de multumiti de rezultatul jocului si de faptul ca au castigat imunitatea mult ravnita.

Tensiunile si jocurile de culise au continuat in echipa Razboinicilor si in camp, unde au decis fie in secret, fie public, pe cine vor nominaliza spre eliminare.

In timpul consiliului, Lola a rabufnit si a tinut sa ii reproseze lui Andrei anumite aspecte care au deranjat-o enorm in ultima perioada.
In cele din urma concurentii echipei albastre au mers rand pe rand sa faca nominalizarile. Iar verdictul serii a picat ca un trasnet peste Andrei, care nu se astepta sa fie el cel votat de cei mai multi dintre colegii sai.


A doua zi, dupa consiliu, Karina a izbucnit si le-a reprosat tuturor celor care l-au nominalizat pe Andrei.
Dupa reprosurile Karinei au urmat reactiile dure ale Lolei si ale lui Cristian la adresa celor doi indragostiti.

Inainte de startul celui de-al doilea joc de imunitate de astazi, de la "Survivor Romania", Karina a izbucnit din nou in lacrimi.

Intrebata de Dan Cruceru ce anume se intampla cu ea si cum a ajuns in acea stare, Karina a spus tot ceea ce o apasa, stapanindu-si cu greu lacrimile.

"Mi se rupe inima in doua! Nu stiu efectiv ce sa mai fac!", a spus Karina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sar scantei in tabara Razboinicilor! Karina lanseaza reprosuri aspre la adresa celor care l-au nominalizat pe Andrei! Iata cum s-au aparat Lola si ceilalti!

Citeste si: Karina izbucneste in lacrimi dupa ce colegii sai ii pun la zid pe ea si pe Andrei! Tensiunea cuprinde din nou echipa Razboincilor! Iata cum reactiona Andrei si cum si-a consolat iubita!

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.