Karina de la "Survivor România", momente de panică din cauza lui Andrei: "Îmi vine rău!"

Autor: B.H.
Actualizat: 11 iun 2020, 18:20

Karina, fosta concurentă de la "Survivor România", a trecut prin momente de panică, totul din cauza iubitului ei, Andrei. Ce s-a întâmplat?

Karina și Andrei Ciobanu s-au cunoscut la "Survivor România" și dacă relația lor a început mai mult ca o joacă, ulterior, lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase. După ce au fost eliminați din competiție, cei doi și-au continuat povestea de iubire și întorși în România, îndrăgostiții încearcă să petreacă, pe cât posibil, cât mai mult timp împreună.

Citeste si: Ce are de gand sa faca Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, pentru a depasi dureroasa despartire! Iata ce marturisire neasteptata a facut blondina!

Karina de la "Survivor România", momente de panică din cauza lui Andrei: "Îmi vine rău!"

Karina și Andrei de la "Survivor România" trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu se feresc să arate acest lucru tuturor. Cei doi profită de fiecare moment petrecut împreună, iar Andrei nu ratează nicio ocazie să își surprindă iubita. La fel s-a întâmplat și acum, când fostul concurent de la "Survivor România" a hotărât să petreacă câteva momente la înălțime alături de iubita lui.

Citeste si: Ema, mesaje de suflet din partea fostilor colegi de la "Survivor Romania"! Iata cine nu a uitat sa o felicite pe Razboinica de ziua ei de nastere!

Citeste si: Iancu Sterp si Emy Alupei, impreuna! Imaginile pe care Denisa nu vrea sa le vada

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi îndrăgostiți au urcat cu macaraua până au ajuns la înălțimea de 21 de metri. Deși a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, pe fața Karinei se putea citi îngrijorarea, având în vedere că se aflau la o înălțime atât de mare. 

"Mă plimbă cu macaraua, d-asta m-a adus la București. Nu îmi e frică, doar că nu îmi place să mă uit în jos.

(...). Nu îmi face nicio farsă că îmi vine rău.", a spus Karina. 

Cu toate că la "Survivor România" Karina a fost nevoită să facă față unor provocări mult mai grele, se pare că nu a reușit să își învingă, în totalitate, teama de înălțime.

După ce Karina a trecut prin momente de panică, Andrei a considerat că trebuie să se revanșeze, astfel că cei doi au mers la o terasă pentru a servi un prânz copios.

Cei doi îndrăgostiți se înțeleg foarte bine și au planuri serioase de viitor, chiar dacă se cunosc de foarte puțin timp.

Citeste si: Reuniune de gradul zero la „Puterea Dragostei”. Plușica și Bobicioiu apariție neașteptată