Karina, in lacrimi dupa ce Andrei a fost nominalizat spre eliminare! Tensiunea cuprinde din nou echipa Razboincilor! Afla cum se vor concentra concurentii echipei albastre la cel de-al doilea joc de imunitate, ASTAZI, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 29 mar 2020, 09:03
video Foto(5)

Karina nu este de acord cu nominalizarea lui Andrei si le reproseaza colegile sai alegerea facuta in consiliu!

Citeste si: Razboinicii au decis! Pe cine au nominalizat pentru eliminare! Iata ce reactii s-au starnit imediat dupa verdictul serii, la "Survivor Romania"!

Citeste si: Tensiunile au atins cote maxime in tabara Razboinicilor! Andrei si Lola, cearta apriga in consiliu! Iata ce replici jignitoare si-au spus cei doi coechipieri chiar inainte de nominalizari!

Citeste si: Dan Cruceru, anunt important pentru famiile concurentilor de la "Survivor Romania", in contextul pandemiei de coronavirus! "Noi, aici, suntem in siguranta!" Iata ce a comunicat prezentatorul emisiunii!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.