Karina si Andrei, declaratii emotionante, aseara, la "FanArena"

Author: O.P.

Aseara, la "FanArena", direct din insorita Republica Dominicana, Andrei Ciobanu si Karina Fetica au povestit telespectatorilor, dar si propriilor familii, care sunt planurile lor de viitor, in cadrul emisiunii "FanArena" difuzata seara trecuta.

Cei doi indragostiti profita de momente de relaxare pe care le petrec impreuna, dupa recenta eliminare a razboinicului din competitie.

            "Ce este mai frumos pentru noi de acum incepe!(...) Vrem sa ne cladim o viata impreuna...", a spus, emotionata, Karina.

            "Ceea ce vreau sa stie toata lumea este ca eu sunt un familist convins si asta a fost primul lucru care ne-a legat.

Am o varsta, imi doresc din tot sufletul o familie, copii si, daca ea nu gandea la fel, nu cred ca astazi mai eram impreuna.(...) Este o relatie puternica, sincera si asta ne-a legat foarte mult", a declarat Andrei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cei doi fosti concurenti nu se pun de acord in legatura cu numarul copiilor.

Daca Razboinicul isi doreste doi, Karina ar dori sa fie mama pentru patru mici "razboinici".

Karina si Andrei formeaza cuplul care s-a format chiar in indepartata Republica Dominicana, in timpul competitiei "Survivor Romania". Carismatici si valorosi pe traseele sportive, acestia sunt printre cei mai iubiti concurenti din competitia care continua la Kanal D, de sambata pana marti de la ora, 20:00. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?