Karmen Minune, dezvăluiri despre a doua sarcină „ Sofi este deja geloasă”. Artista s-a fotografiat într-o ipostază emoționantă

Author: Diana Bostan

Karmen Minune

Sursa: Instagram- Karmen

Artista Karmen Minune este mama unei fetițe adorabile, Sofia, iar de curând a devenit și mătușă după ce sora ei a dat naștere tot unei fetițe.

Cântăreața a emoționat pe toată lumea când s-a filmat ținând-o la piept pe nepoțica ei. Artista a devenit melancolică și a vorbit și despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară.

Karmen Minune a făcut dezvăluiri legate de o posibilă a doua sarcină

Artista și Bogdan Căplescu au împreună o minune de fetiță, pe nume Sofia, căreia îi dedică tot timpul ei și căreia îi face toate poftele.

Deși adoră copiii, artista nu este sigură că și-ar dori și un al doilea copil, fiind dificil să înceapă totul de la zero.

 

Citește și: Adriana Simionescu a născut. Fiica lui Adrian Minune a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă

„Acesta este un teaser pentru mine, nu știu dacă aș mai putea să o iau de la zero.

Sofia este deja geloasă, dar mă topesc”,
a spus Karmen Minune pe story.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: ”Îmi e greu să vorbesc deschis despre defectele mele” Karmen, confesiuni despre problemele cu care se confruntă în ultima vreme: ”Nu pot fără filtru”

Deși susținea că Sofia și-ar dori o surioară, vedeta a dezvăluit faptul că fetița ei arată sentimente de gelozie în momentul în care mama ei petrece prea mult timp în preajma altor copii.

Ce spunea Karmen Minune în urmă cu două luni legat de o posibilă sarcină

Cântăreața susținea că și-ar dori un al doilea copil, ținând cont de faptul că Sofia este deja mare și înțelegătoare, însă este de părere că totul va veni la timpul potrivit. Artistei îi este teamă că va trebui să înceapă totul de la zero.

Citește și: Când și cum va naște Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune. Aceasta urmează să își cunoască fiica în doar câteva săptămâni

„Problema este că acum își îndreaptă atenția că își dorește o soră. Se mai uită (n.r. Sofia) așa și mă vede că sunt umflată la burtă și îmi spune că am bebe. Își dorește foarte mult pentru că se simte singură, pe lângă grădiniță mai mergem în parc, avem prieteni care vin la noi, dar parcă nu este de ajuns.

Îmi doresc, doar că simt că nu este momentul chiar acum, îmi doresc să mă înțeleg mai bine cu Sofi și ulterior să pot să am grijă și de celălalt copil”, a spus Karmen atunci.