Karmen Minune, dezvăluiri despre statura tatălui său: „Nu s-a dezvoltat”. Fiica lui Adrian Minune explică de ce manelistul este așa scund

Author: Diana Ghita
Actualizat: 18 nov 2023, 00:23

Karmen Minune, despre statura tatălui ei

Sursa: Facebook Adrian Minune; Captură YouTube

Karmen este fiica celebrului cântăreț de manele, Adrian Minune. Acesta este cunoscut în întreaga țară atât pentru talentul lui muzical, cât și pentru statura sa.

Fata cea mare a lui Adrian Minune, Karmen, a fost invitată, recent, în cadrul unui podcast, unde a povestit diverse aspecte despre copilărie, dar și despre familia din care provine.

Karmen s-a bătut cu o fată din cauză că l-a jignit pe Adrian Minune

Fiica artistului a dezvăluit că este foarte atașată de familia sa și că nu permite nimănui să îi supere frații sau să îi jignească părinții.

În acest sens, Karmen a expus un episod din copilăria ei, când, în timp ce se jucau, o fetiță din vecini a dărâmat-o la pământ pe sora ei mai mică, iar mai apoi l-a jignit pe tatăl lor, Adrian Minune.

„La un moment dat mi-a zis că: « Tac-tu ăla piticu’ ». Mamă, am văzut verde în fața ochilor, negru, mov, albastru, toate culorile.

Am lovit-o rău, i-am dat o palmă. Nu am mai dat în nimeni niciodată.”,
a povestit cântăreața.

Fiica lui Adrian Minune a explicat că nu s-a mai putut controla când acea fetiță a adus vorba de tatăl ei, mai ales că el nu avea nimic de a face cu cearta lor copilărească, pentru un simplu joc.

„N-ai voie să zici așa ceva.

Ai ceva cu mine, ai ceva cu sor-mea să zici că suntem copii și că ne jucăm, dar ce legătură are tata? Și pur și simplu mi-a plecat mâna.”, a adăugat fata manelistului.

Citește și: Karmen Minune, dezvăluiri despre a doua sarcină „ Sofi este deja geloasă”. Artista s-a fotografiat într-o ipostază emoționantă

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Statura mică a lui Adrian Minune este determinată de o anumită afecțiune

Mai departe, Karmen a ținut să sublinieze faptul că tatăl ei nu are o problemă gravă de sănătate, din cauza căreia să fi rămas mic de statură. Aceasta a explicat că Adrian Minune a rămas scund din cauză că în organismul lui au rămas niște glande care s-au oprit din a se dezvolta.

De asemenea, artista a mai spus că, pe vremea când tatăl ei era tânăr, medicina nu era atât de evoluată precum este în zilele noastre, motiv pentru care cântărețul nu a putut să trateze corespunzător respectiva afecțiune.

„Tata nu are o problemă, pur și simplu sunt niște glande care la el nu s-au dezvoltat. Dacă ar fi fost în vremea noastră, ar fi existat niște injecții care ajută să crească glanda respectivă.

Deci nu e o malformație.”, a explicat Karmen.

Însă, cu toate acestea, ea nu l-ar vedea pe tatăl ei în alt fel, căci prin înălțimea lui a devenit un adevărat personaj simbolic în industria manelelor.

„E emblema lui.(...) Tata tocmai din cauza staturii lui și din cauză că a fost ăla micu’ în copilărie, care analiza tot, care vedea tot.(...) Se uita la lăutarii ăia vechi cum cântă și a furat meserie.”, a spus Karmen în cadrul podcastului.

Citește și: „Mamă, spune-mi” Cel mai frumos cadou primit de soția lui Adrian Minune din partea celor trei copii