Karmen Minune, mărturisiri tulburătoare din culisele familiei sale! „Mama a avut mult de suferit” Artista a dezvăluit cu lacrimi în ochi, prin ce clipe de coșmar a trecut în perioada în care mama ei a avut probleme de sănătate

Author: Ana Filip
Actualizat: 24 nov 2022, 22:59

Îndrăgita artistă Karmen Minune a vorbit deschis despre familia ei, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, prezentată de Oana Radu, pe canalul de YouTube, theXclusive.

Karmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, se numără printre cele mai talentate și apreciate artiste ale momentului din România. Tânăra cântăreața a debutat pe scenă de la o vârstă fragedă, însă cu toate acestea a reușit încă de la primele sale piese să cucerească publicul cu vocea ei captivantă. Deși fanii săi își doresc mereu să afle detalii din viață ei personală, Karmen a fost și continuă să fie destul de discretă atunci când vine vorba despre familia ei.

Karmen Minune, mărturisiri tulburătoare din culisele familiei sale! „Mama a avut mult de suferit”

Invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive și prezentată de Oana Radu, îndrăgita Karmen Minune a vorbit deschis despre familia ei. Întrebată dacă s-a schimbat ceva în relația cu mama ei, după ce această a trecut prin grave probleme de sănătate, Karmen a mărturisit cu lacrimi în ochi faptul că mama ei este extrem de importantă pentru ea deoarece au o relație specială dintotdeauna.

Citește și: Karmen, fiica lui Adi Minune, și-a filmat familia într-o ipostază emoționantă: „Familia înseamnă tot”

Artista a dezvăluit că a trecut prin cele mai grele momente în perioada în care mama ei a fost bolnavă și i-a fost mereu alături pentru a o sprijini și a-i oferi dragostei ei necondiționată. Și totodată, Karmen a vorbit și despre sfaturile primite de la mama ei, mai ales în ultimii ani, în privința mariajului.

„Mama este omul căruia trebuie să-i mulțumesc pentru ceea ce sunt astăzi, în întregime. Nu doar că a investit tot ce a avut și toate resursele ei și toată energia... Tot ce am, am datorită ei, tată venind cu partea financiară și lipsind foarte mult de acasă, mama a trebuit să fie și mamă și tată, adică chiar și acolo unde aveam nevoie de sfaturile unui bărbat, câteodată, eram tot la mama.

Mama a trebuit să se transpună și să îmi spună ce m-ar sfătui tată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Eu am petrecut cel mai mult timp cu mama, copilăria mea fiind lipită de ea, lipită. Eu am simțit cel mai profund ceea ce s-a întâmplat cu ea, pentru că ea este baza mea și stâlpul.

Când sunt bine cu ea, sunt bine cu toate. Dacă știu că am zis o vorbă în glumă și ea a luat-o în serios, nu mai merge nimic. De ea depinde tot ce se întâmplă în viața mea, nu știu de ce. Mama este o femeie care a suferit enorm la viața ei, nu pentru că a fost tată un nenorocit, ci pentru că ea și-a dorit o familie.

Tată real nu i-a greșit, nu a fost un om care să vorbească urât cu ea, să se comporte urât cu ea, dar viața de artist și lipsitul de acasă îți dăunează fără să vrei. A avut mult de suferit, dar este puternică și m-a învățat și pe mine să fiu la fel de puternică. Odată ce ai un copil, nu mai poți să zici atât de ușor hai gata că băgăm divorț”, a mărturisit Karmen Minune.

Citește și: Cu ce ”boală” se confruntă fiica lui Adrian Minune. Karmen s-a destăinuit pe rețelele de socializare: „Toate fetele au problema asta. Eu recunosc”

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.