Karmen Minune, năpustită de lacrimi la nunta surorii sale: „Am plâns în hohote.. am simțit că leșin de emoție” Ce sfat le-a dat artista celor doi însurăței

Autor: Laura Macovei

Karmen Minune a oferit câteva declarații la nunta surorii sale, Adriana

Sursa: Captură YouTube

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a căsătorit recent și a avut parte de un eveniment de neuitat, desfășurat într-o locație de lux și onorat de prezența a peste 1000 de invitați.

Fiica cea mică a cunoscutului cântăreț Adrian Minune a avut parte de nunta vieții sale. Aceasta s-a căsătorit cu Nicu, într-o locație de vis. Sora ei, Karmen, a fost năpustită de lacrimi și emoție.

Citește și: Momentul în care Adi Minune a plecat cu portbagajul plin de bani de la o cântare: „Îmi dădea câte o bancnotă de 10.000” Unde a câștigat artistul cei mai mulți bani

Adriana Simionescu s-a căsătorit. Nunta a fost una de poveste

Adriana a ales o rochie splendidă, demnă de această ocazie specială, care i-a pus în evidență frumusețea și eleganța. În cadrul unui interviu acordat jurnalistei Andrada Bratovianu, Adriana a dezvăluit că emoțiile au copleșit-o pe parcursul zilei și a plâns de multe ori, dar de fericire și emoție.

„A fost o zi foarte agitată și fericită în același timp.

Eu mă bucur de un moment unic în viața noastră. Am avut și nunta, dar și botezul micuței Noa și sigur va rămâne o amintire de neuitat,”
a spus Adriana Simionescu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei înainte ca și ea să devină mamă. „Să-ți facă doar o unime, nu cât mi-ai făcut tu mie.”

Karmen Minune, în lacrimi la nunta surorii sale

Evenimentul a fost presărat cu momente speciale și oaspeți de seamă, inclusiv persoane din lumea muzicală și prieteni apropiați ai familiei Minune. Printre aceștia s-a numărat și Karmen Minune, care a fost atât de emoționată încât a izbucnit în lacrimi în timpul interpretării valsului mirilor.

„Mă șochează cât de repede a trecut timpul de când am aflat sexul bebelușului și Noa are deja un anișor.

Am emoții, încă mai am. Am avut vreo 3 momente cheie: prima reacție a mea când am văzut-o, am plâns în hohote, apoi la biserică și acum urmează valsul mirilor, unde iar am emoții de simt că leșin.

Toată slujba am avut lacrimi în ochi și încercam să mă gândesc la altceva ca să nu plâng pe bune,” a declarat Karmen, vizibil emoționată.

Citește și: Nuntă mare în familia lui Adrian Minune! Fiica artistului se căsătorește. Iată cum arată Adriana în ziua cea mare și câți invitați vor fi prezenți la eveniment

„Să înțelegi că viața e mult mai frumoasă în doi. E greu să trăiești în doi, dar e cel mai frumos lucru de pe Pământ,” a fost sfatul acesteia pentru surioara sa.