Karmen Simionescu, primele declarații despre divorțul de Bogdan Căplescu! Care este motivul pentru care fiica cea mare a lui Adrian Minune și soțul ei s-au despărțit

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 03 sep 2024, 07:53

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu divorțează!

Sursa: Instagram Karmen 

Karmen Simionescu a făcut primele declarații despre divorțul de Bogdan Căplescu. Ce urmează să se întâmple cu fiica celor doi?

Karmen a aruncat bomba! Artista a anunțat că ea și soțul ei, Bogdan Căplescu, au decis să meargă pe drumuri separate, după 5 ani de la căsătorie. Iată ce a declarat fiica cea mare a celebrului Adrian Minune despre divorț. 

Citește și: Karmen Minune, năpustită de lacrimi la nunta surorii sale: „Am plâns în hohote.. am simțit că leșin de emoție” Ce sfat le-a dat artista celor doi însurăței

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu divorțează!

În urmă cu câteva ore, Karmen a decis să-și anunțe fanii pe rețelele sociale că ea și soțul ei nu mai formează un cuplu. După 5 ani de la căsătorie, cei doi au ajuns la concluzia că nu sunt făcuți unul pentru celălalt, astfel, Karmen și Bogdan au decis să divorțeze.

Mai mult, fiica lui Adrian Minune a precizat că între ea și Bogdan va rămâne o relație de prietenie, bazată pe respect, deoarece din căsnicia lor a rezultat o fetiță, Sofia, care acum are nevoie de liniște ca

să treacă ușor peste divorțul părinților.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Citește și: Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei

''Cu siguranță niciodată nu e momentul potrivit pentru astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta și să nu aflați din presă sau știu eu ce alte variante. De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie sau nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

 

Suntem 2 oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vom avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu este decât un motiv de bucurie că există Sofi.(…)

Fetița noastră are deja 5 anișori, face parte dintr-o comunitate, copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit din cauza a ceea ce se întâmplă în presă, sau a ceea ce se spune.

Scopul meu, atât al meu cât și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă cât mai ușor peste perioada care urmează, pentru că se întâmplă schimbări in viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte în continuare și din viața mea și din viața tatălui ei și cam atât'', a declarat Karmen Minune.

 

@karmen Va iubesc! 🫶🏽 #fyp ♬ original sound- KARMEN

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.