Kate Middleton a ajuns în spital! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Prințesa de Wales: „Este puțin probabil să revină până după Paște”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 ian 2024, 16:46

Kate Middleton a ajuns la spital

Sursa: Instagram princeandprincessofwales

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a ajuns ieri în spital din cauza unor probleme de sănătate.

Kate Middleton, soția Prințului William și Prințesă de Wales, a ajuns ieri în spital din cauza unor probleme de sănătate.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Prințesa de Wales

Se pare că Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată în spital în cursul zilei de ieri, conform unui comunicat oficial din partea Palatului Kensington, deoarece a suferit o operație la abdomen.

Intervenția a fost una plănuită și s-a finalizat, din fericire, cu succes, dar soția Prințului de Wales este nevoită să rămână internată în spital încă 10-14 zile până se va întoarce acasă să-și continue procesul de recuperare.

Citește și: A apărut felicitarea de Crăciun a prinților de Wales! Cum a ales familia Prințului William să pozeze în acest an

Kate Middleton nu-și va putea continua activitatea publică până după Paște și cere oamenilor să-i înțeleagă dorința de a nu face din această situație ceva mai grav decât este în realitate, din

respect pentru copiii Alteței Sale.

Comunicatul transmis de Palatul Kensington

Anunțul legat de spitalizarea lui Kate Middleton a fost făcut de către Palatul Kensington pe pagina oficială de Instagram a Prințului și Prințesei de Wales.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri în spital pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată.

Citește și: Misterul rochiei purtate de Kate Middleton la încoronarea Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. Care este semnificația ascunsă

Intervenția chirurgicală a fost un succes și se preconizează că va rămâne în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la sarcinile publice până după Paște.

Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private.

Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizări privind evoluția Alteței Sale Regale doar atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit.

Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor celor interesați pentru faptul că trebuie să își amâne viitoarele angajamente. Așteaptă cu nerăbdare să repună în drepturi cât mai mulți, cât mai curând posibil”, este comunicatul oficial transmis de Palatul Kensington.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?