Kate Middleton a încălcat protocolul regal. Gestul total interzis pe care Prințesa de Wales l-a făcut în public

Autor: Diana Bostan

Kate Middleton a încălcat un protocol regal important.

Sursa: Profimedia

Kate Middleton a încălcat un protocol regal important în timpul unei vizite emoționante la Southport. Iată gestul făcut de prințesa de Wales!

Joi, Prințesa de Wales, împreună cu soțul său, Prințul William, au făcut o vizită neanunțată în Merseyside pentru a se întâlni cu familiile celor trei copii care și-au pierdut viața în urma unui atac violent.

Citește și: Cum a fost surprinsă Kate Middleton după terminarea ședințelor de chimioterapie. Fratele prințesei de Wales a împărtășit noi detalii despre starea ei de sănătate

Kate Middleton a încălcat un protocol regal important în timpul unei vizite

Potrivit msn.com, aceasta a fost prima ieșire oficială a cuplului de când Kate Middleton a finalizat tratamentul de chimioterapie în vara acestui an. Ei au avut o întâlnire privată cu familiile lui Bebe King (6 ani), Elsie Dot Stancombe (7 ani) și Alice Dasilva Aguiar (9 ani), victime ale unui atac tragic petrecut pe 29 iulie, în timpul unui curs de dans tematic Taylor Swift.

Citește și: Reacția prințului William, după ce Kate Middleton a anunțat încheierea ședințelor de chimioterapie: „Este încă un drum lung de parcurs”

După aproximativ 90 de minute petrecute cu familiile, William și Kate s-au îndreptat spre Centrul Comunitar din Southport, unde s-au întâlnit cu echipele de intervenție și cadre medicale care au ajutat în timpul incidentului. Aici, au ascultat relatările emoționante ale celor implicați și au discutat despre sprijinul oferit comunității.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?

Deși protocolul regal impune ca membrii familiei regale să nu fie atinși, excepție făcând cazurile când aceștia oferă o strângere de mână, Prințesa Kate a încălcat această regulă.

Ea a îmbrățișat mai mulți dintre salvatorii prezenți, impresionați de dificultatea momentului prin care trecuseră.

Gestul prințesei de Wales a fost considerat ”uman” și ”empatic”

Phil Garrigan, șeful Serviciului de Pompieri și Salvare din Merseyside, a declarat că Prințesa de Wales a oferit un gest deosebit de uman și empatic, întorcându-se în clădire pentru a îmbrățișa echipa de intervenție.

Citește și: Kate Middleton și-a terminat ședințele de chimioterapie. Care este starea de sănătate a Prințesei de Wales, la 9 luni de când s-a aflat că are cancer: "Viața se poate schimba într-o clipă"

„Prințesa Kate a văzut emoția din ochii lor și cât de greu le era să își exprime sentimentele legate de incident. Gestul său arată o latură foarte grijulie și a fost cu adevărat emoționant pentru toți cei prezenți", a spus Garrigan, potrivit sursei menționate anterior.

Prințul William și Prințesa Kate și-au arătat astfel sprijinul și aprecierea pentru toți cei implicați în gestionarea tragediei, iar vizita lor a avut un impact profund asupra comunității din Southport.